Woord van de Voorzitter

Welkom op de HR Excellence Awards 2018 !

Sedert nu al 9 jaar bestaat dit prestigieuze initiatief erin om – op een gestructureerde, onafhankelijke en volledig objectieve manier – de HR dienstverlenende bedrijven op te sporen en te belonen voor hun innovatie, hun realisaties en hun toegevoegde waarde naar hun klanten toe, en dit zowel voor bedrijven in de privé als in de publieke sector. Over de jaren heen is dit initiatief een unieke barometer geworden om de evolutie en de maturiteit van onze sector te meten en te onthullen.

De HR Excellence Awards worden volgens strikte en transparante regels georganiseerd, onder controle van een jury, bestaande uit 12 HR directeurs, en volledig onafhankelijk.

Dit jaar zijn de nominatie regels nogmaals aangepast om enerzijds met de nieuwe perimeters van onze sector te kunnen evoluëren, en anderzijds om de competitie tussen de genomineerden te vergroten en bijgevolg het prestige om één van de 15 awards te winnen, te verhogen.

Bovendien ziet een nieuwe categorie van awards het daglicht : ‘Best HR Startup of the Year’ om visibiliteit en momentum aan newcomers op de markt te kunnen geven.

Voor alle genomineerden, blijven de HR Excellence Awards de ultieme erkenning van de sector van de gegrondheid van hun visie, de pertinentie van hun strategie en de kwaliteit van hun diensten. De winnaars zullen op 15 november 2018 bekend worden gemaakt tijdens een onvergetelijke plechtigheid, erkend door de hele HR community als zijnde het meest indrukwekkende evenement van hun jaarplanning.

Ik ontvang u daar met genoegen, om allen samen de beste HR praktijken en het beste HR beleid in de bloemetjes te zetten.

Jean-Marc Verbist
Chief HR Officer, Degroof Petercam
Voorzitter van de Jury