Partners

Gold Partners

The International Coach Federation (ICF) is the leading global organization dedicated to advancing the coaching profession by setting high standards, providing independent certification and building a worldwide network of trained coaching professionals. As the world’s largest organization of its kind, ICF confers instant credibility upon its members and represents the highest quality of professional coaches.

TRANSEARCH International is een Executive Search kantoor dat aanwezig is in meer dan 50 landen.
De innovatieve TRANSEARCH Orxestra© Methodologie heeft Search op een hoger niveau getild en kent een zeer positieve weerklank bij klanten en kandidaten.
Hierbij staan cultuur en competenties centraal en wordt er ook een unieke focus op de integratie geboden.

Jobs&More365 is een revolutionair rekruteringssite dat erop gericht is talenten en werkgever organisaties met elkaar in contact te brengen rondom hun respectievelijke verwachtingen en ambities. Enerzijds help JM365 talenten in het vinden van werkgevers wier profielen, cultuur en people development politiek passen bij hun eigen waarden, verwachtingen en ambities. Anderzijds kunnen bedrijven hun werkgeversmerk promoten en een ultieme kandidaat belevenis creëren door uit te leggen wie ze werkelijk zijn, wat ze als werkgever te bieden hebben en hoe ze zich onderscheiden t.o.v. anderen.


PR Partner

Origami PR, is sedert 1990 actief als een bureau voor public relations en corporate communication, producten/diensten en evenementen voor de belangrijkste sociaaleconomische spelers, namelijk pers, instellingen en ondernemingen.


Structural Partners

The Executives' Circle is een exclusief research- en topontmoetingsforum die de business en intellectuele elite van het land bijeen brengt rond vooraanstaande studies en debatten over o.a. corporate leadership, groeistrategieën, business transformatie, het CEO mandaat, organisationele innovatie, enz.

The HR Executive Circle is een uitzonderlijke en elitaire kring die de vooraanstaande HR-beslissers van het land verenigt. Door uitgebreide activiteiten en intensief networking stimuleert de Circle het uitwisselen van ‘best practices’ in geselecteerde domeinen van Human Capital Management, alsook de promotie van de economische en maatschappelijke waarde van de HR-functie.

YouthStart is een wereldwijde organisatie die een trainingsprogramma in ondernemingszin aanbiedt aan kanszoekende jongeren. YouthStart stimuleert ondernemingszin bij kanszoekende jongeren door hen een trainingsprogramma aan te bieden dat praktijkgericht, ondernemend, interactief en creatief is. Door het vergroten van de sociale, professionele en financiële zelfredzaamheid van kanszoekende jongeren draagt YouthStart bij tot de leefbaarheid van onze maatschappij.